Facebook Multi Messenger Cracked 2020

1 VITET VIP VENDOSI VETEM $69 VETEM SUBSCRIBE VETEM për jetën $149 Bashkohuni në 2,800+ Konsumatorë të lumtur :)

Facebook Multi Messenger Cracked 2020

Messenger Multi në Facebook (Mesazhe në Facebook). 2020 – Kutia e mesazheve masive Në listën UID në Facebook Dërgoni mesazhe të pakufizuara në YDO NJ F FACEBOOK.

Version: Messenger Multi në Facebook 2020 2.0
Zgjedhin për një program që funksionon për ju dhe është më i mirë se Postimet. Nuk ka asgjë si tregu të shijojë lajmet tona për të dërguar MESAZHë CHAT automatikisht në Facebook, shiko si funksionon.
Version : 2.0
OS : Windows

Features:
Vendos reklamën tënde në chat
Dërgoni si një bisedë
shfaqet 100%
Shumë më mirë sesa postimet
Shumë më mirë se sa rrezitur
Asnjë kufizim i parashtresave
mbështetje plotësisht falas

Komentet janë të mbyllura.